Багато страв тільки здаються складними через свою гучну назву. Насправді, для їхнього приготування потрібні дуже прості інгредієнти.
Головне, знати як правильно приготувати. Сьогодні пропонуємо вам італійський суп із перловки.
Інгредієнти:
- Картопля 2-3 штуки
- Морква 1 штука
- Селера 1 стебло
- Бекон 100 г
- Ріпчаста цибуля 1 штука
- Перловка 100 г
- Вершкове масло 1 ст. ложка
- Вода 2 л
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування
Картоплю поріжте на шматочки середнього розміру. Бекон, цибулю, моркву та селеру порубайте на дрібні.
- Ретельно промийте перловку.
Налийте олію в каструлю та розігрійте на середньому вогні. У ній обсмажте цибулю, щоб вона трохи підрум'янилася. Потім додайте туди моркву, селеру та бекон. Просмажте 3 хвилини.
Потім додавайте перловку та лавровий лист. Залийте водою і дочекайтеся, поки закипить. Потрібно варити годину на середньому вогні.
Після цього додайте картоплю, сіль і перець за смаком. Дайте постояти на вогні ще 20 хвилин.