Ми не відкриємо вам Америку, якщо скажемо, що найважливішим прийомом їжі є сніданок. Те, що ви їсте зранку, безпосередньо впливає не лише продуктивність та настрій, але й дотримання корисних харчових звичок.
І якщо об 11 годині ви вже знову відчуваєте голод, то швидше за все продукти для сніданку були обрані неправильно. Тож, з якої їжі має складатися ідеальний сніданок.
Що найкраще їсти на сніданок
Експерти сходяться у думці, що сніданок, аби підтримувати вас у ситості до обіду, має містити білок. І найкраще для такої цілі, на думку американської дієтологині Лорен Манакер, підходять яйця.
Дослідження показують, що люди, які снідали яєчнею, споживали за обідом приблизно на 300 калорій менше, ніж ті, хто їв пластівці. Також зменшувалась тяга до солодкого після прийому їжі з високим вмістом білка.
Улюблений сніданок дієтологині – омлет з двох яєць, пасерованих овочів і сиру.
Доповнює Манакер ранній прийом цільнозерновим тостом та чашкою зеленого чаю. І це очевидно, лише один з багатьох способів приготування і подачі яєць, що додає на його рахунок додаткові бали.
Останнім аргументом на користь яєць буде те, що вони допоможуть підвищити рівень холіну, який підтримує здоров'я мозку. Цієї речовини не вистачає близько 90% американців.