Як розм'якшити засохлий хліб: три найкращі способи

Хліб - продукт, який їдять практично всі. Іноді він дуже невчасно черствіє. Для того, щоб це виправити, можна спробувати використати три способи.

Засохлий хліб можна повернути до життя, надавши йому свіжості та м'якості. Для цього хліб потрібно обернути в чисту вологу ганчірку і помістити в духовку на низьку температуру (близько 100 градусів) на кілька хвилин. Пар допоможе зволожити хліб, зробивши його м'якшим.

Якщо у вас є засохлий хліб, який потрібно зробити м'якшим, можна скористатися сковородою. Обсмажування хліба на пательні з невеликою кількістю олії допоможе повернути йому м'якість і апетитний смак. Просто потримайте кожен бік скибки хліба на сковороді кілька хвилин.

Мікрохвильовка теж чудово справляється із завданням розм'якшення батона. Оберніть хліб у вологий папір або серветку, переконавшись, що він не надто мокрий, щоб уникнути надмірної вологи. Покладіть батон у мікрохвильовку на кілька секунд (10-15 секунд) на середній потужності. Це зробить його більш м'яким і придатним для вживання.