рисове борошно
Рисове борошно для харчового виробництва
(натуральні інгредієнти для харчової промисловості)
Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмаловмісної ( біля 80%) сировини, у якої відсутня клейковина. Володіє високими стабільними функціональними властивостями: вологоутримуючими, жироутримуючими, гелеутворючою; рекомендована гідротація борошна рисового 1:4, 1:6. На відміну від генетично модифікованих добавок, борошно рисове є натуральним продуктом. Рисове борошно не містить білок глютен який навіть для здорових людей є харчовим подразником.
Таким чином, рисове борошно знаходить широке застосування при лікувальному і дієтичному харчуванні.
Області застосування борошна рисового: дитяче і дієтичне харчування ( у виробництві швидко заварних каш рослинних консервів); виробництво м’ясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, м’ясного фаршу; виробництво сирків, майонезів, вареного сгущеного молока, йогуртів, соусів, кетчупів; виробництво хлібобулочних виробів, кондитерських, макаронних виробів, пеллетів (чіпси); виробництво рибних консервів, котлет, оселедцевого масла.
Паніровка рисове борошно якнайкращий засіб для сухого панірування куриці, риби, овочів і картопляних котлет.
Використовуючи рисове борошно у виробництві ковбасних виробів, замінюємо нативні і хімічні модифіковані крохмали, які дорожчі його по вартості, скорочуємо термовтрати і збільшуємо вихід готових виробів. В молочній промисловості рисове борошно можна використовувати як ефектний згущувач, який попереджає розшарування після замісу. При додаванні рисового борошна до низьких сортів пшеничного борошна виходять вироби світліших відтінків, що робить актуальним застосування рисового борошна в багатьох рецептах кондитерських виробів. У виробництві макаронних виробів рисове борошно застосовується для підкріплення структури макаронної продукції. При виробництві виробів переробки рибопродукції у випадку, коли вміст вільної вологи в рибних виробах небажане і є потреба підсилити зв'язок між його компонентами, пропонуємо в рибну сировину вводити добавку-рисове борошно.
Варто відмітити, що у виробників на базі рисового борошна є можливість виробляти найрізноманітнішу продукцію в хлібопекарському, м’ясному або молочному виробництві, виробництві макаронів, соусів, кетчупів, майонезів і, навіть, морозива.
Готові до співпраці із зацікавленими особами.
(натуральні інгредієнти для харчової промисловості)
Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмаловмісної ( біля 80%) сировини, у якої відсутня клейковина. Володіє високими стабільними функціональними властивостями: вологоутримуючими, жироутримуючими, гелеутворючою; рекомендована гідротація борошна рисового 1:4, 1:6. На відміну від генетично модифікованих добавок, борошно рисове є натуральним продуктом. Рисове борошно не містить білок глютен який навіть для здорових людей є харчовим подразником.
Таким чином, рисове борошно знаходить широке застосування при лікувальному і дієтичному харчуванні.
Області застосування борошна рисового: дитяче і дієтичне харчування ( у виробництві швидко заварних каш рослинних консервів); виробництво м’ясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, м’ясного фаршу; виробництво сирків, майонезів, вареного сгущеного молока, йогуртів, соусів, кетчупів; виробництво хлібобулочних виробів, кондитерських, макаронних виробів, пеллетів (чіпси); виробництво рибних консервів, котлет, оселедцевого масла.
Паніровка рисове борошно якнайкращий засіб для сухого панірування куриці, риби, овочів і картопляних котлет.
Використовуючи рисове борошно у виробництві ковбасних виробів, замінюємо нативні і хімічні модифіковані крохмали, які дорожчі його по вартості, скорочуємо термовтрати і збільшуємо вихід готових виробів. В молочній промисловості рисове борошно можна використовувати як ефектний згущувач, який попереджає розшарування після замісу. При додаванні рисового борошна до низьких сортів пшеничного борошна виходять вироби світліших відтінків, що робить актуальним застосування рисового борошна в багатьох рецептах кондитерських виробів. У виробництві макаронних виробів рисове борошно застосовується для підкріплення структури макаронної продукції. При виробництві виробів переробки рибопродукції у випадку, коли вміст вільної вологи в рибних виробах небажане і є потреба підсилити зв'язок між його компонентами, пропонуємо в рибну сировину вводити добавку-рисове борошно.
Варто відмітити, що у виробників на базі рисового борошна є можливість виробляти найрізноманітнішу продукцію в хлібопекарському, м’ясному або молочному виробництві, виробництві макаронів, соусів, кетчупів, майонезів і, навіть, морозива.
Готові до співпраці із зацікавленими особами.
Рубрики
09:21, 29 листопада, №48175