Спецтема
Не знаєте, як приготувати смачні страви? Ми знаємо відповідь. Тільки для наших читачів найактуальніші та найсмачніші рецепти на кожен день. Рецепти на свята та що приготувати на роботу чи дитині до школи.
Якщо переглянути інгредієнти, то ця страва ніби з меню елітного ресторану. Насправді, її легко приготувати вдома.
Інгредієнти:
Приготування
На великій терці натріть кабачки. Додайте трохи солі та перемішайте. Далі даємо їм полежати на друшляку. Це потрібно, щоб вийшла зайва волога. Надлишки рідини відтискаємо.
Якщо овочі молоді та в них тонка шкіра, то їх можна не чистити.
Натираємо пармезан на дрібній терці, а інші на крупній. Цибулю ріжемо на маленькі шматочки. Часник - на прес.
Яйця та вершки потрібно збити. Сіль на перець додати за смаком. Смішуємо всі інгредієнти та відправляємо запікатися - 30 хвилин, 180 градусів.
Читайте також: Рецепт пікантної закуски: кабачкові палички у сирному паніруванні.