Дніпропетровська філія "Газмережі": інформація про четверту платіжку за газ не відповідає дійсності
Новини компаній
11:00
Вчора

Раціон Королеви Єлизавети - одна з обговорюваних тем у світі. Нещодавно шеф-кухар Букінгемського палацу розповів, яку яєчню любила королівська персона.
Єлизавета II віддавала перевагу коричневим яйцям, які несли тільки місцеві домашні кури. Під час приготування додавали мускатний горіх та лимон.
Складові:
Приготування:
Яйця потрібно добре збити доти, доки вони не змішаються в одну масу. Додайте щіпку солі. Нагрійте на сковороді вершкове (або оливкове) масло на середньому вогні. Вилийте яйця та зменште вогонь на мінімум.
У процесі схоплювання постійно помішуйте. Додати цедру лимона з мускатним горіхом. Продовжуйте перемішувати.
Читайте також: Простий яблучний пиріг: цей рецепт шукають усі.