• Головна
  • Яєчня, яку полюбляла Королева Єлизавета: рецепт із палацу
12:00, 20 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Яєчня, яку полюбляла Королева Єлизавета: рецепт із палацу

Яєчня, яку полюбляла Королева Єлизавета: рецепт із палацу

Раціон Королеви Єлизавети - одна з обговорюваних тем у світі. Нещодавно шеф-кухар Букінгемського палацу розповів, яку яєчню любила королівська персона.

Єлизавета II віддавала перевагу коричневим яйцям, які несли тільки місцеві домашні кури. Під час приготування додавали мускатний горіх та лимон.

Сніданок королеви Єлизавети

Складові:

  • 3 органічні (коричневі) курячі яйця;
  • 1 столова ложка молока;
  • Морська сіль за смаком;
  • 1 столова ложка вершкового масла (або оливкової олії);
  • 1 чайна ложка лимонної цедри;
  • Дрібка меленого мускатного горіха;
  • Свіжемелений чорний перець за смаком;
  • Нарізана зелена цибуля для подачі (за бажанням).

Приготування:

Яйця потрібно добре збити доти, доки вони не змішаються в одну масу. Додайте щіпку солі. Нагрійте на сковороді вершкове (або оливкове) масло на середньому вогні. Вилийте яйця та зменште вогонь на мінімум.

У процесі схоплювання постійно помішуйте. Додати цедру лимона з мускатним горіхом. Продовжуйте перемішувати.

Читайте також: Простий яблучний пиріг: цей рецепт шукають усі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #рецепти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...