Правильно тільки так: поради з приготування сосисок
Люблять і дорослі, і діти - сосиски. Їх часто подають на сніданок або доповнюють гарнір увечері.
У своєму роді це універсальна страва, яку люблять усі. За такої популярності, не всі знають, як їх правильно варити.
Варити сосиски
Дуже часто продукт розварюється і лопається, набуваючи не дуже привабливого вигляду. Є хитрість: перед варінням потрібно обсмажити сосиску дві хвилини, а вже потім кидати у воду. Дуже важливо обсмажувати без олії, на повністю сухій сковороді. Оболонку знімати теж не варто - вона служить захистом.
Как варить сосиски
А ось варити сосиски потрібно в уже киплячій і підсоленій воді. Вогонь при цьому має бути на мінімумі.
- заморожені сосиски варять від 5 до 12 хвилин;
- охолоджені з холодильника від 3 до 5 хвилин.
Домашні сосиски
Що потрібно для ідеального м'ясного виробу:
- філе птиці - 600 гр;
- яйце - 1 шт;
- вершки - 120 мл;
- масло вершкове;
- цибуля ріпчаста;
- сіль.
Філе промийте та видаліть плівку. Наріжте на шматочки будь-якого розміру.
Цибулю нарізаємо на дрібні кубики та складаємо все в блендер.
Також додаємо вершки, сіль, кубик вершкового масла і збиваємо на середній потужності.
Нарізаємо харчову плівку, щоб сформувати сосиски. Доводимо воду до кипіння.
Формуємо сосиску і варимо не більше 12 хвилин.
Читайте також: Чому немає зв'язку Vodafone: хто допоможе потопаючим
Один з мобильних операторів суттево піднімає тарифи: на які послуги збільшиться ціна
ТОП-3 дешеві засоби, які ефективно борються з пліснявою: ви точно знайдете їх у себе вдома