• Головна
  • Печиво "Кримський міст" розриває інтернет: м'яке та ніжне
13:40, 14 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Печиво "Кримський міст" розриває інтернет: м'яке та ніжне

Печиво "Кримський міст" розриває інтернет: м'яке та ніжне

Українці в захваті від печива "Кримський міст". Саме через дуже ніжну структуру воно отримало свою назву. Виріб тане в роті та добре смакує з чаєм і кавою.

Інгредієнти:

  • 170 г пшеничного борошна;
  • 1 яйце та ще два жовтки;
  • 1 ст. л. коньяку;
  • рафінована рослинна олія;
  • цукрова пудра.

Як приготувати:

У глибокій мисці збийте яйця і додайте столову ложку спиртного. Коньяк використовувати необов'язково - його можна замінити горілкою, ромом або віскі.

У просіяне борошно додайте суміш і замішуйте тісто. Залишки борошна підсипайте поступово.

Тісто не має липнути до рук - це показник готовності. Коли воно стане еластичним і щільним - накрийте його зверху серветкою на півгодини.

На стільки насипте трохи борошна, щоб не прилипало. Тісто розкачуйте в найтонший пласт. Ріжте на смужки, а потім на ромби. По центру зробіть надрізи і виверніть через нього один бік.

Візьміть глибоку сковорідку і прогрівайте олію. Обсмажуйте порційно до золотистості.

Дайте печиву просохнути на паперовому рушнику. Можна прикрасити цукровою пудрою.

Читайте також: Їсти хліб і не товстіти: що треба знати

Тарифи з безлімітним інтернетом Lifecell, Vodafone, Kyivstar: хто з операторів пропонує найвигідніший тариф

Вимкніть ці пристрої із розетки вночі, щоб економити електроенергію: яка побутова техніка споживає електрику навіть в не працюючому стані

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #рецепти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...