14:00, 15 грудня 2022 р.
Надійне джерело
Лише одна чайна ложка - і м'ясо буде соковитим: як варити куряче філе
Зовсім скоро настане свято Нового Року. Підготовка до нього - одне з найважливіших занять господинь у грудні.
Багато рецептів, особливо часто традиційного олів'є - мають у складі варене куряче філе. Однак цей продукт і без того часто використовується українцями в раціоні, адже куряче філе - джерело білка, користі та смаку.
Багатьом знайомо, як складно відварити куряче філе, щоб воно не стало твердим, прісним і "гумовим". І все ж - це можливо.
По-перше - варто дотримуватися простих правил:
- варити не довго
- не робити вогонь занадто великим
- розморожувати перед варінням
- відправляти м'ясо в уже киплячу воду
По-друге - скористатися секретним інгредієнтом:
- додайте в ємність із водою одну чайну ложку лимонного соку
- закип'ятіть воду
- зваріть у ній філе
Наявність лимонного соку у воді збереже м'якість і соковитість філе. Хвилюватися про смак не варто - лимонний сік не вплине на смак філе.
Читайте також: Світло зникло, коли ви знімали готівку в банкоматі: як не залишитись без грошей та повернути картку
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:45
13 грудня
16:30
13 грудня
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
15:43, 2 грудня
18:46, 4 грудня
5
09:32, 5 грудня
08:57, 5 грудня
130
live comments feed...