• Головна
  • Спеції, які допоможуть організму у святкові дні: що додати до страв
16:31, 27 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Спеції, які допоможуть організму у святкові дні: що додати до страв

Спеції, які допоможуть організму у святкові дні: що додати до страв

Зовсім скоро настане Новий рік. Доба, в яку столи ломляться від розмаїття смачної їжі та напоїв. Однак не кожен організм може з нею впоратися. 

Для того, щоб допомогти вашому організму пережити свята, варто додати до страв спеції-рятувальники.

Гвоздика

У перетравленні їжі активну участь бере жовчний міхур. Цей орган виділяє жовч, яка бере активну участь у перетравленні їжі, особливо - жирної.

Цю спецію можна додати в маринади та напої.

Кориця

Цілісна або мелена кориця допоможе організму знизити рівень цукру та інсуліну. Також спеція бере участь у зігріванні організму.

Додати її можна у випічку, м'ясні страви, каву та чай.

Кардамон

Під час пишного застілля із запобіганням здуття та зменшення впливу кофеїну допомагає впоратися кардамон. Ця спеція стимулює травлення.

Додати її можна в печиво, кондитерські креми, алкогольні напої та поєднання з сиром.

Розмарин

Розмарин для організму виступає антисептиком і антистресом. Крім іншого, розмарин має дезінфікуючу дію.

Додати його можна до м'яса, риби, салатів, закусок. Практично до всього, а також - до напоїв.

Імбир

Імбир - помічник на всі часи. Ця спеція може поліпшити роботу підшлункової залози і вивільняти ферменти, які беруть участь у переробці їжі.

Використовувати можна в приготуванні салатів, бульйонів, овочів, десертів, алкогольних напоїв і чаю.

Читайте також: Простий домашній рецепт: як варити глінтвейн

Підвищення тарифів і безкоштовні послуги: "Нова пошта" змінює вартість доставки

Швидке прощання з похміллям: лікарка розповіла чи можливо це

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новий рік #спеції
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення