
Не дай виробнику себе обдурити: як дати сковорідці друге життя та не купувати нове

Будь-яке постійне використання речей приводить до їхнього псування. Не винятком є й сковорідки. З часом ваші улюблені страви почнуть пригорати навіть у пательнях зі спеціальним антипригарним покриттям.
Проте досвідчені господині знають, що це не привід викидати улюблену сковорідку, адже є лайфхак, який допоможе повернути їй антипригарну функцію, ба навіть більше - зробити такою звичайну пательню.
Як зробити поверхню сковорідки антипригарною
Сковорідки з антипригарним покриттям - доволі недешеве задоволення. До того ж, як би ви не дотримувались правил експлуатації, з часом вони теж починають працювати все гірше. Саме тому в кожної господині є звичайна, наприклад чавунна, сковорідка. А зробити її поверхню антипригарною не складе великої праці.
Для цього вам знадобиться всього лише склянка солі та трохи олії.
Нагрійте вашу сковорідку та насипте в неї сіль. Далі її треба смажити на невеликому вогні протягом 15-ти хвилин. Після цього висипте речовину й промийте пательню без миючого засобу. Висушіть на вогні.
Коли сковорідка стане сухою, влийте декілька крапель олії та нагрівайте її 3 хвилини. Далі процедуру треба повторити ще раз.
У кінці протріть пательню серветкою. Тепер ваші страви будуть ідеальними!
Читайте також: Овочі стануть "золотими": що в Україні подорожчає після цибулі