• Головна
  • Про цей лайфхак знають не всі господині: як підсмажити цибулю, щоб вона стала хрусткою, золотистою і не підгоріла
15:31, 15 березня 2023 р.
Надійне джерело

Про цей лайфхак знають не всі господині: як підсмажити цибулю, щоб вона стала хрусткою, золотистою і не підгоріла

Фото: canva

Фото: canva

Смажена цибуля – невід'ємний елемент української кухні. Її можна використовувати як складову частину або доповнення до різних страв, а також як самостійну закуску.

Якщо цибуля правильно обсмажена, вона не залишить байдужим жодного гурмана. Але проблема в тому, що страву досить складно приготувати так, щоб вона не підгоріла, набула ідеальної форми і красивого кольору.

Готування на сильному вогні може призвести до того, що цибуля перетвориться на "вуглинки". А якщо, навпаки, обсмажувати її на повільному вогні, то такий процес буде скоріше нагадувати тушкування.

Щоб домогтися потрібного результату і отримати золотисту цибулю з помірним хрустом і приємним ароматом, треба застосувати простий лайфхак.

Що варто зробити перед обсмажуванням

Не треба одразу після нарізки викладати цибулю на пательню. Вона потребує попередньої обробки.

А саме, сирий овоч потрібно змішати з невеликою кількістю борошна.

Для цього краще взяти глибоку ємність з кришкою (наприклад, каструлю). У посуд потрібно покласти борошно, дотримуючись такого співвідношення: на кілограм цибулі взяти 3-4 столові ложки борошна.

Далі слід закрити ємність кришкою і ретельно потрясти, щоб борошно добре розмішалось із цибулею.

Отримана суміш викладається на пательню з розпеченою рослинною олією, причому обсмажування варто здійснювати на сильному вогні. Завдяки лайфхаку цибуля не підгорить і вийде дуже апетитною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#цибуля #як смажити
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...