• Головна
  • Сирники без манки і борошна: чи мають вони шанси на успіх
09:05, 18 травня 2023 р.
Надійне джерело

Сирники без манки і борошна: чи мають вони шанси на успіх

Сирники без манки і борошна: чи мають вони шанси на успіх

Хоча в рецептах більшості фанатів сирників фігурує звичайне пшеничне борошно, та автори кулінарних блогів запевняють: через нього страва набуває важкості. Замість борошна радять використовувати манку, або ж у якості альтернативи - вівсяне борошно.

Із цим продуктом у складі, страва обходить оригінал не тільки за смаковими, але й за корисними властивостями.

Зокрема, у вівсяному борошні міститься маса харчових волокон, вітамінів та інших мінералів, які відповідають за нормальний обмін речовин.

Складники для сирників із вівсяним борошном:

  • 300 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 0,5 склянки вівсяного борошна;
  • дрібка солі;
  • за смаком ваніль, а також олія.

Спосіб приготування аналогічний до тих, що замішані на борошні.

З якими ще видами борошна можна готувати сирники

Крім того, можна приготувати сирники із застосуванням кукурудзяного, гречаного, рисового та лляного борошна. Смак та вигляд вийдуть нічим не гірші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сирники #сирники без муки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...