• Головна
  • Ідеальний спосіб варіння пельменів від досвідчених кухарів: більше не будуть прилипати та склеюватися
11:30, 9 червня 2023 р.
Надійне джерело

Ідеальний спосіб варіння пельменів від досвідчених кухарів: більше не будуть прилипати та склеюватися

Ідеальний спосіб варіння пельменів від досвідчених кухарів: більше не будуть прилипати та склеюватися

Кілька простих порад допоможуть приготувати пельмені так, щоб вони зберегли первісну форму, не розварилися і не приклеїлися до дна каструлі. Досвідчені кулінари поділилися рекомендаціями та розповіли про секрети варіння пельменів.

Найпоширеніші проблеми під час приготування цієї страви - це склеювання і прилипання. Для ідеального результату потрібно правильно дотримуватися пропорцій - на 1 кг пельменів потрібно 3 літри води. Після додавання солі, необхідно додати соняшникову олію - 2-3 столові ложки.

Можна використовувати і вершкове масло, але потрібно врахувати, що воно додасть страві трохи солодкуватого присмаку.

Злипаються і прилипають пельмені і якщо неправильно їх занурювати у воду. Коли вода закипить, опускати туди пельмені потрібно невеликими партіями, постійно помішуючи. Якщо всипати у воду всю пачку відразу, пельмені, найімовірніше, злипнуться, а при помішуванні деформуються.

Причиною злипання може бути і занадто висока температура води. Якщо ви почали готувати пельмені на великому вогні, і вони почали злипатися, додайте в каструлю одну-дві склянки холодної води і зробіть вогонь невеликим.

Для приготування цієї страви потрібно використовувати каструлі великого об'єму, щоб місця було "із запасом". Якщо дотримуватися цих простих порад, пельмені будуть приготовані відмінно і не виникне проблем ні з прилипанням, ні зі склеюванням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пельмені #як варити
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...