• Головна
  • Сирний, вершковий і незабутній суп: як приготувати страву
15:00, 14 лютого
Надійне джерело

Сирний, вершковий і незабутній суп: як приготувати страву

Сирний, вершковий і незабутній суп: як приготувати страву

Сирний суп - це страва, яка приносить задоволення своїм насиченим смаком і ароматом. Варіантів рецептів сирних супів існує безліч, але давайте розглянемо класичний рецепт, який простий у приготуванні, але вразить вас своєю пишністю.

Інгредієнти:

  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 2 середні картоплини, порізані кубиками
  • 2 моркви, нарізані кружечками
  • 3 ст. ложки олії
  • 4 ст. ложки борошна
  • 4 чашки курячого бульйону
  • 2 чашки молока
  • 2 чашки тертого чеддерського сиру
  • сіль, перець, спеції за смаком

Приготування:

Обсмажування овочів: розігрійте олію у великій каструлі й обсмажуйте цибулю до м'якості. Додайте картоплю та моркву, обсмажуйте ще 5 хвилин.

Приготування соусу: посипте борошно поверх овочів і перемішуйте 2-3 хвилини. Поступово влийте бульйон, постійно помішуючи, щоб уникнути грудок. Доведіть до кипіння і варіть, поки суп не загусне.

Додавання молока та сиру: влийте молоко, додайте сир. Постійно помішуйте, поки сир повністю не розчиниться і суп не стане густим і кремоподібним.

Підготовка до подачі: посоліть, поперчіть і додайте спеції за смаком. Подавайте гарячим, посипаним додатковою порцією тертого сиру.

Цей сирний суп має ніжний смак і ніжну текстуру, перетворюючи вашу буденну вечерю на справжнє свято смаку. Спробуйте цей рецепт, щоб урізноманітнити свою кулінарну творчість і порадувати близьких чудовою стравою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...