Спецтема
Простые и вкусные блюда на каждый день. Тут вы найдете ответ на главный вопрос: что приготовить? Подборка бюджетных рецептов на праздничный день и не только.
Здавалося б, що може бути простіше, ніж зварити пельмені: просто висипати напівфабрикат у каструлю з водою, що нагрівається, як це зазвичай вказують на упаковці.
Крім того, всім відомо, що перед початком варіння пельменів воду слід посолити і перемішати. Проте мало хто знає про те, що попередньо слід додати у воду ще три інгредієнти.
Кулінари радять не поспішати відправляти пельмені в каструлю. Спочатку у воду слід додати трохи солі, а також такі прості інгредієнти:
Ці добавки не тільки зроблять смак страви набагато яскравішим та вишуканішим, а й перетворять просту воду на повноцінний бульйон. Завдяки цьому рецепту навіть не найякісніші магазинні полуфабрикати перетворяться на справжній кулінарний шедевр.