Новини компаній
17:06, 21 червня
Літні десерти з морозивом: прості рецепти від ТМ «Ласунка»
Новини компаній
Літо – ідеальний час для того, аби насолоджуватися смачними та освіжаючими десертами. А коли вони поєднуються з вашим улюбленим морозивом – може вийти справжнє кулінарне диво. Саме тому один з найвідоміших українських виробників морозива, компанія «Ласунка» підібрала для вас три чудові рецепти легких та смачних прохолодних десертів, що готуються швидко, а смакують неймовірно.
Фруктовий салат з медом та м'ятою
Інгредієнти:
- 300 г улюблених фруктів на ваш вибір (полуниця, персики, абрикоси, черешня)
- 150 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
- 2 ст. л лимонного соку
- 1 ст. л меду
- свіжа м'ята
Рецепт приготування:
- Нарізати фрукти на невеликі шматочки та помістити велику миску.
- У окремій маленькій мисці змішати лимонний сік, мед та свіжу м'яту.
- Злити отриманою заправкою нарізані фрукти та обережно перемішати.
Подавати фруктовий салат порційно з кулькою ванільного морозива зверху.
Морозиво зі смаженими бананами та карамеллю
Інгредієнти:
- 2 банани
- 150 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
- 2 ст. л цукру
- 2 ст. л води
- дрібка меленої кориці
Рецепт приготування:
- Очистити та нарізати банани вздовж на 3-4 шматочки.
- Розігріти сковороду на середньому вогні, додати цукор та воду, повільно розмішувати аби утворилась карамель.
- Додати шматочки бананів до карамелі та обсмажувати по 2-3 хвилини з кожного боку.
Подавати смажені банани з кулькою ванільного морозива. За бажанням посипати корицею.
Парфе з морозивом та ягодами
Інгредієнти:
- 300 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
- 300 г ягід (полуниця, малина, смородина)
- 1/2 склянки граноли (можна замінити на мюслі)
- 2 ст. л меду
- 1 ст. л лимонного соку
- свіжа м'ята для подачі
Рецепт приготування:
- У мисці змішайте ягоди з медом та лимонним соком. Відправте суміш у холодильник приблизно на 15-20 хвилин, щоб ягоди пустили сік.
- У склянки для подачі викладіть шар граноли.
- Наступним додайте шар з морозива.
- На морозиво викладіть ягоди з медом.
- Повторіть процес ще раз, починаючи з граноли, знову шар морозива і закінчуючи залишками ягід.
- Прикрасьте парфе м'ятою.
Радимо скуштувати якомога швидше, аби насолодитися тією самою хрусткою та водночас м'якою текстурою.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
У Кам’янському продають легендарний завод: які потужності має
Новини компаній
17:00
Вчора
Як підготувати цибулю до зберігання
Новини компаній
15:13
Вчора
Спецтема
Оголошення
17:13, 2 жовтня
445
05:49, 27 вересня
11:08, 2 жовтня
16:24, 30 вересня
3
live comments feed...