19:02
Вчора
Квас - це фаворит багатьох людей у літню спеку. Насичений смак дуже втамовує спрагу та бадьорить. Доречі, його дуже просто приготувати вдома.
Що для цього потрібно:
Приготування:
Хліб потрібно добре підсушити. Для цього нарізаємо його на маленькі шматочки та відправляємо у духовку.
Складаємо сухарики в трилітрову банку та додаємо цукор. Родзинки можна не мити та їх також додаємо до інгредієнтів. Питну водну треба залити майже до краю, залишаючи трохи місця.
Зверху накриваємо марлею та ставимо в темне й тепле місце. Квасу потрібно приблизно дві доби. Після цього фільтруємо та охолоджуємо.
Читайте також: Помідори на зиму: шедеври закрутки від українських господинь.