• Головна
  • Домашній квас з чорного хліба: простий рецепт
13:00, 19 липня 2022 р.
Надійне джерело

Домашній квас з чорного хліба: простий рецепт

Домашній квас з чорного хліба: простий рецепт

Квас - це фаворит багатьох людей у літню спеку. Насичений смак дуже втамовує спрагу та бадьорить. Доречі, його дуже просто приготувати вдома.

Що для цього потрібно:

  • Вода - 2,5 літра
  • Чорний хліб - 350 гр.
  • Цукор - 180 гр.
  • Родзинки - 40 гр

Приготування:

Хліб потрібно добре підсушити. Для цього нарізаємо його на маленькі шматочки та відправляємо у духовку.

Складаємо сухарики в трилітрову банку та додаємо цукор. Родзинки можна не мити та їх також додаємо до інгредієнтів. Питну водну треба залити майже до краю, залишаючи трохи місця.

Зверху накриваємо марлею та ставимо в темне й тепле місце. Квасу потрібно приблизно дві доби. Після цього фільтруємо та охолоджуємо.

Читайте також: Помідори на зиму: шедеври закрутки від українських господинь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#квас #рецепти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...