12:30, 12 жовтня 2022 р.
Надійне джерело
Тільки яблука та родзинки: прості оладки від шеф-кухаря
Оладки - це добрий, простий і швидкий спосіб урізноманітнити сніданки. Зараз, восени, їх можна приготувати за особливим рецептом Євгена Клопотенка – із родзинками та яблуками.
Восени яблука – це доступні сезонні фрукти, які багаті корисними речовинами і до того ж досить смачні.
Для приготування вам знадобиться:
- 2 яйця
- 250 мл кефіру 2,5%
- 160 г борошна
- 100 г цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- дрібка солі
- 3 яблука
- 100-150 мл соняшникової олії для обсмажування
- жменя ізюму
Спосіб приготування:
- 160 г борошна змішати з 1 ч.л. розпушувача, сіллю, 100г цукру, яйцями, та кефіром
- перемішати венчиком до консистенції сметани без грудочок
- потерти яблука на тертку прямо в тісто і знову перемішати
- на сковорідку з розігрітим маслом викласти ополоником тісто
- обсмажити по 1 хвилині з кожного боку
- викласти на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло
- посипати гарячі оладки розмоченими в окропі родзинками
Насолоджуйтесь!
Читайте також: Збалансоване харчування: поради для тих, у кого обмежений бюджет
Не беріть слухавку, якщо вам телефонують з цих номерів: як убезпечити себе від телефонних шахраїв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
22:54
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
live comments feed...