• Головна
  • Тільки яблука та родзинки: прості оладки від шеф-кухаря
12:30, 12 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Тільки яблука та родзинки: прості оладки від шеф-кухаря

Тільки яблука та родзинки: прості оладки від шеф-кухаря

Оладки - це добрий, простий і швидкий спосіб урізноманітнити сніданки. Зараз, восени, їх можна приготувати за особливим рецептом Євгена Клопотенка – із родзинками та яблуками.

Восени яблука – це доступні сезонні фрукти, які багаті корисними речовинами і до того ж досить смачні.

Для приготування вам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 250 мл кефіру 2,5%
  • 160 г борошна
  • 100 г цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • дрібка солі
  • 3 яблука
  • 100-150 мл соняшникової олії для обсмажування
  • жменя ізюму

Спосіб приготування:

  • 160 г борошна змішати з 1 ч.л. розпушувача, сіллю, 100г цукру, яйцями, та кефіром
  • перемішати венчиком до консистенції сметани без грудочок
  • потерти яблука на тертку прямо в тісто і знову перемішати
  • на сковорідку з розігрітим маслом викласти ополоником тісто
  • обсмажити по 1 хвилині з кожного боку
  • викласти на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло
  • посипати гарячі оладки розмоченими в окропі родзинками

Насолоджуйтесь!

Читайте також: Збалансоване харчування: поради для тих, у кого обмежений бюджет

Не беріть слухавку, якщо вам телефонують з цих номерів: як убезпечити себе від телефонних шахраїв

Чи вистачає українцям на мінімальний продовольчий кошик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оладки #осінь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...