• Головна
  • Перегляньте свої запаси: яку консервацію краще викинути
13:00, 18 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Перегляньте свої запаси: яку консервацію краще викинути

Перегляньте свої запаси: яку консервацію краще викинути

Іноді здається, що наші люди можуть законсервувати що завгодно. Чим і успішно займаються. Зараз така обстановка, що краще запастися улюбленою консервацією.

Важливо не тільки зробити запас, але ще й перевірити його стан. Є ознаки, за якими можна зрозуміти, що консервацію краще викинути.

Не всю консервацію можна зберігати однаково. Іноді потрібні певні умови. Перед зберіганням краще перечитайте інформацію в інтернеті чи книжках. Так можна запобігти розвитку бактерій.

Ознаки зіпсованої консервації

Здулася кришка

Здута кришка - поганий знак. Ризикувати не варто і краще її викинути. Якщо побачили піну - викидайте не замислюючись.

Біла піна

Не намагайтеся з'їсти їжу, яку не зачепила біла піна. Це самообман. У такій їжі можуть бути токсини, що викликають ботулізм. Після польоту їжі в смітник, потрібно ретельно вимити руки і поверхню, де була банка.

Стерилізація банок

Процес правильної стерилізації виглядає наступним чином:

  • прокип'ятіть банки 10 хвилин;
  • поставте їх дном догори, поки не просохнуть;
  • їжу доведіть до 100 градусів і перекладайте в банки.

Читайте також: Переведення годинників на літній час в Україні: дата

Дзвонити рідним буде простіше: українцям продовжили дію безкоштовного роумінгу

Чому не можна фотографувати та публікувати своє водійське посвідчення: поліція попереджає

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поради #консервація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...