
Простий і оригінальний сніданок з яєць: рецепт, що затьмарить яєчню та омлет

Сніданок - надзвичайно важлива частина ранку. Адже вдалий початок дня обіцяє не менш вдале його продовження. Одними з найбільш поширених варіантів страв на сніданок є яєчня та омлет. Однак, з яєць можна приготувати не менш смачну, але більш оригінальну страву - шакшуку. Як це зробити, читайте далі.
Інгредієнти:
- цибуля - 1/2 шт;
- помідори - 3 шт.;
- болгарський перець - 1 шт.;
- яйця - 4 шт.;
- чорний хліб;
- зелень;
- сіль, перець за смаком;
- авокадо - 1/2 шт. (необов'язково).
Спосіб приготування
Поріжте цибулю та обсмажте її в сковорідці до золотистого кольору. В ідеалі, це можна зробити на вершковому маслі. Проте олія теж цілком згодиться.
Покришіть кубиками помідори та додайте їх у сковорідку до цибулі. Тушкуйте усе 2-3 хвилини.
Поріжте болгарський перець та теж висипте його до цибулі та помідорів. Продовжуйте тушкувати ще 2-3 хвилини.
Додайте сіль та чорний молотий перець за смаком.
Зробіть в овочах, що тушкуються, 4 заглиблення та розбийте в них по яйцю.
Яйця теж посоліть та поперчіть.
Смажте їх до моменту, поки білки не будуть готові.
Подавати можна із зеленню та авокадо. А в рідкий жовток можна мокати чорний хліб.
Читайте також: Астрологи розповіли, кому пощастить стати знаменитим: на ці знаки зодіаку чекає слава у 2023 році
Різке потепління незабаром прийде до України: синоптики зробили несподівані прогнози