
Картопля фрі в банці: не поступається смаком звичайній, тільки значно корисніша

Картопля фрі - надзвичайно смачна й надзвичайно шкідлива страва для організму людини. Проте це не привід відмовляти собі в задоволенні, адже є способи приготувати її інакше й отримати більш корисну, однак не менш смачну картоплю фрі.
Пропонуємо вам оригінальний спосіб приготування знайомої всім страви. Варто тільки спробувати й ви готуватимете її тільки так.
Вам знадобляться:
- картопля - 7 шт.;
- сіль - ч. л.;
- чорний мелений перець - 1/2 ч. л.;
- паприка - ст. л.;
- чебрець - ⅓ ч. л.;
- коріандр - ½ ч. л.;
- орегано - ч. л.;
- розмарин - ½ ч. л.;
- рослинна олія - 100 мл.

Спосіб приготування
1. Очистіть та наріжте картоплю. Можете зробити це соломинкою або брусочками. Як вам більше подобається.
2. Додайте до картоплі сіль та спеції.
3. У посудину, де знаходиться картопля, влийте олію.
4. Перекладіть все в напівлітрові банки та щільно закрийте їх кришками.
5. Поставте баночки в духовку та випікайте 45 хвилин за температури 200 градусів.
Готово. Під час запікання овоч вбере в себе олію та спеції й ви отримаєте картоплю фрі, тільки значно кориснішу та, як дехто стверджує, навіть смачнішу.