• Головна
  • Не забродить і не зацукрується: лише 1 інгредієнт врятує ваше варення
15:00, 19 травня 2023 р.
Надійне джерело

Не забродить і не зацукрується: лише 1 інгредієнт врятує ваше варення

Не забродить і не зацукрується: лише 1 інгредієнт врятує ваше варення

В Україну вже прийшло літо. Сезон, коли багато хто варить варення, щоб зберегти ягоди на зиму. Для того, щоб ці ласощі збереглися, як слід - важливо дотримуватися правил приготування.

Досить часто буває так, що варення бродить і покривається цукром. Ми розповімо, який інгредієнт може врятувати варення від цих неприємностей.

Варення бродить тому що:

  • порушено технології приготування
  • додано занадто багато цукру
  • неправильне зберігання
  • неякісні кришки

Як уникнути бродіння варення

Досвідчені господині вже знають, що потрібно для того, щоб варення не бродило і не покривалося цукром. Вони радять використовувати лимонну кислоту.

Додавати цей інгредієнт необхідно за 10 хвилин до кінця приготування варення. На 1 кілограм ягід понадбіться близько 1-2 грамів кислоти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#варення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...