
15:00, 19 травня 2023 р.
Надійне джерело
Не забродить і не зацукрується: лише 1 інгредієнт врятує ваше варення

В Україну вже прийшло літо. Сезон, коли багато хто варить варення, щоб зберегти ягоди на зиму. Для того, щоб ці ласощі збереглися, як слід - важливо дотримуватися правил приготування.
Досить часто буває так, що варення бродить і покривається цукром. Ми розповімо, який інгредієнт може врятувати варення від цих неприємностей.
Варення бродить тому що:
- порушено технології приготування
- додано занадто багато цукру
- неправильне зберігання
- неякісні кришки
Як уникнути бродіння варення
Досвідчені господині вже знають, що потрібно для того, щоб варення не бродило і не покривалося цукром. Вони радять використовувати лимонну кислоту.
Додавати цей інгредієнт необхідно за 10 хвилин до кінця приготування варення. На 1 кілограм ягід понадбіться близько 1-2 грамів кислоти.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
13:35, 9 травня
10:19, 6 травня
10:19, 6 травня
10:19, 6 травня
13:27, 4 травня
live comments feed...