• Головна
  • Поширена помилка в приготуванні борщу: вона значно псує смак
15:00, 9 серпня 2023 р.

Поширена помилка в приготуванні борщу: вона значно псує смак

Поширена помилка в приготуванні борщу: вона значно псує смак

Борщ - національна українська страва, яку люблять і цінують практично всі українці. Ця страва має безліч рецептів і кожна господиня готує її частково по-своєму.

Однак незважаючи на можливість варіацій, є основна формула приготування, в якій краще не допускати помилок. Головне в рецепті борщу - послідовність додавання інгредієнтів.

У тому разі, якщо послідовність додавання продуктів порушується, смак деяких із них може зіграти не ту роль, яка необхідна. Зокрема, це стосується часнику.

Коли додавати часник у борщ

Багато господинь звикли додавати часник у борщ, коли він кипить, проте так краще не робити. У киплячому борщі цей овоч втратить свій смак і не передасть його страві. Найкраще подрібнити часник і додати його у страву тоді, коли вона вже знята з вогню.

І все ж найкращий варіант - і зовсім не додавати часник у борщ під час приготування, а класти в тарілку перед подачею на стіл. У такому разі відтінки смаку зіграють свою важливу роль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#борщ #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...