• Головна
  • ТОП-4 головні помилки в приготуванні борщу, яких ви припускаєтеся
17:00, 20 жовтня 2023 р.

ТОП-4 головні помилки в приготуванні борщу, яких ви припускаєтеся

ТОП-4 головні помилки в приготуванні борщу, яких ви припускаєтеся

Борщ - одна з найпоширеніших і найпопулярніших страв в українській кухні. Рецептів борщу існує нескінченна кількість, проте практично всі припускаються помилок у його приготуванні.

Ми розповімо, яких помилок найчастіше припускаються господині, що готують борщ.

Буряк і бульйон

Буряк у жодному разі не можна класти в бульйон цілком. Річ у тім, що смак тоді вийде гірким, а колір коричневим. Цей овоч необхідно тільки подрібнити і посмажити.

Кислота

Одним із найважливіших моментів у приготуванні борщу є додавання лимонного соку або оцту до бурякової заправки. Ці інгредієнти в засмажці дають їй яскравий і красивий колір.

М'ясо

Запорука смачного борщу - велика кількість м'яса. Саме м'ясо здатне зробити бульйон наваристим і ароматним. Найкраще використовувати м'ясо на кістці.

Проціджування

Кожен знає, що під час приготування борщу утворюється піна. Саме з цієї причини її необхідно знижувати, а бульйон проціджувати. Найкраще проціджувати його через марлю або сито, тоді в страву не потраплять волокна, що осідають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#борщ #приготування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Простые и вкусные блюда на каждый день. Тут вы найдете ответ на главный вопрос: что приготовить? Подборка бюджетных рецептов на праздничный день и не только.
Оголошення
live comments feed...