• Головна
  • Які макарони найшкідливіші: суцільна шкода для організму, користі - нуль
16:30, 27 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Які макарони найшкідливіші: суцільна шкода для організму, користі - нуль

Які макарони найшкідливіші: суцільна шкода для організму, користі - нуль

Загалом, макарони – улюблений багатьма смачний продукт, який завжди може виручити, якщо часу на приготування їжі обмаль. Вони чудово поєднуються с сиром, овочами, м'ясом і рибою. Проте далеко не всі види макаронів можна їсти, розповіли "Патріоти України", посилаючись на видання Quora.

Від яких макаронів слід відмовитись

За словами американської лікарки Люсії Гарсіа, найшкідливішими є макарони (локшина) швидкого приготування. Вони дешеві, швидкі в приготуванні, можуть ненадовго наситити організм і втамувати голод, але при цьому не тільки не несуть жодної користі організму, а й здатні суттєво нашкодити.

Це пояснюються тим, що локшина швидкого приготування насправді є висококалорійною, жирною і смаженою їжею. При виготовленні цього полуфабрикату тісто нарізають на тонкі смужки, готують на пару, обсмажують і розфасовують.

Цей продукт містить дуже багато калорій та жиру, при цьому вміст харчових волокон, вітамінів і мінералів у ньому практично дорівнює нулю. Склад 100 г локшини:

  • 480 калорій;
  • 22 грами жиру;
  • 6 грамів солі;
  • 10 грамів білка.

Якщо вживати такі макарони часто, це може швидко призвести до виникнення зайвої ваги. Крім того, в них явно надмірний вміст солі, яка може викликати серйозні проблеми зі здоров'ям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#макарони #здоров'я #продукти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Як покращити своє здоров'я. Поради щодо харчування та способу життя. Як позбутися шкідливих звичок. Які продукти корисні та шкідливі для здоров'я. Як упоратися зі стресом.
Оголошення
live comments feed...