• Головна
  • Окрошка на кефірі: простий рецепт літньої страви
00:11, 13 червня
Надійне джерело

Окрошка на кефірі: простий рецепт літньої страви

Окрошка на кефірі: простий рецепт літньої страви

Окрошка на кефірі - це традиційна освіжаюча страва, яка ідеально підходить для спекотних літніх днів. Розглянемо простий рецепт приготування окрошки.

Інгредієнти

Для приготування окрошки на кефірі вам знадобляться:

  • Кефір - 1 літр
  • Картопля - 3-4 штуки
  • Огірки - 3-4 штуки
  • Редиска - 5-6 штук
  • Яйця - 3-4 штуки
  • Варена ковбаса або курка - 300-400 г
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - за смаком
  • Сметана - за бажанням
  • Лимонний сік або оцет - за смаком

Підготовка інгредієнтів

Відваріть картоплю та яйця до готовності. Остудіть, очистіть і наріжте невеликими кубиками. Наріжте огірки та редис тонкими кружечками або невеликими кубиками. Потім наріжте варену ковбасу або курку на невеликі кубики. Дрібно наріжте зелену цибулю та кріп.

Приготування

У великій мисці з'єднайте картоплю, огірки, редис, яйця, ковбасу або курку, і зелень. Залийте всі інгредієнти кефіром, добре перемішайте. Додайте сіль за смаком, лимонний сік або оцет для легкої кислинки. За бажанням додайте сметану для ніжнішого смаку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#окрошка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...