
16:00, 24 жовтня 2022 р.
Надійне джерело
Ніколи не пригорить: як правильно смажити на вершковому маслі

Деякі страви виходять значно смачнішими, якщо смажити інгредієнти на вершковому маслі. На жаль, є проблема - воно досить часто підгоряє, але цього можна уникнути, якщо слідувати кільком лайфхакам.
На вершковому маслі смажать:
- тонкі шматочки риби та м'яса
- м'ясо, якому не потрібна глибока прожарка
- овочі для золотистого кольору в супі
- деякі кондитерські вироби (оладки, млинці)
Лайфхак щоб не пригоріло:
- розігріваємо сковорідку
- наносимо тонкий шар звичайної олії
- потім кладемо вершкове масло
- смажимо
Пробуйте!
Читайте також: Ви завжди ставили виделки неправильно: як зберігати цей столовий прибор
З 25 жовтня по 8 листопада: на кого вплине коридор затемнень
Військові, батьки та з ВНЖ: хто може виїхати з України у 2023 році
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
21:00
Вчора
Дніпропетровська філія "Газмережі" нагадує про вчасну оплату за розподіл блакитного палива у грудні
Новини компаній
17:00
Вчора
16:00
Вчора
Дніпропетровська філія "Газмережі": інформація про четверту платіжку за газ не відповідає дійсності
Новини компаній
11:00
17 грудня
ТОП новини
Оголошення
12:34, 17 грудня
11:51, 10 грудня
11:52, 9 грудня