
11:00, 17 листопада 2022 р.
Надійне джерело
Тому ваше пюре виходило несмачним: лише один інгредієнт - і ви світовий шеф-кухар

Картопляне пюре - одна з найулюбленіших страв багатьох українців. Крім того, у більшості воно асоціюється саме з дитинством. Пюре подають як самостійну страву, як гарнір до м'яса та овочів, використовують як начинку.
Проте, мало хто знає, що, додавши всього один інгредієнт, ви отримаєте неперевершений насичений смак та колір товченої картоплі.
То що ж варто додати?
Відразу після того, як ви потовкли картоплю, додайте 2 яєчні жовтки. Зачекайте декілька хвилин, розтовчіть їх та перемішайте з картоплею. Через високу температуру жовток стане ніби звареним. А картопля отримає приємний присмак та ще більш жовтий відтінок.
Тож не бійтеся експериментів і смачного.
Читайте також:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:00
Вчора
Оголошення
20:33, Сьогодні
20:33, Сьогодні
20:33, Сьогодні
20:33, Сьогодні
20:33, Сьогодні