• Головна
  • Тому ваше пюре виходило несмачним: лише один інгредієнт - і ви світовий шеф-кухар
11:00, 17 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Тому ваше пюре виходило несмачним: лише один інгредієнт - і ви світовий шеф-кухар

Тому ваше пюре виходило несмачним: лише один інгредієнт - і ви світовий шеф-кухар

Картопляне пюре - одна з найулюбленіших страв багатьох українців. Крім того, у більшості воно асоціюється саме з дитинством. Пюре подають як самостійну страву, як гарнір до м'яса та овочів, використовують як начинку.

Проте, мало хто знає, що, додавши всього один інгредієнт, ви отримаєте неперевершений насичений смак та колір товченої картоплі. 

То що ж варто додати?

Відразу після того, як ви потовкли картоплю, додайте 2 яєчні жовтки. Зачекайте декілька хвилин, розтовчіть їх та перемішайте з картоплею. Через високу температуру жовток стане ніби звареним. А картопля отримає приємний присмак та ще більш жовтий відтінок. 

Тож не бійтеся експериментів і смачного.

Читайте також:

На українців очікують хуртовини, грози та снігопади. Народний синоптик ошелешив усіх прогнозом: на що чекати найближчими днями

Допоможуть зміцнити імунітет та покращити стан здоров'я: лікарі назвали 3 каші, які варто їсти частіше

Як використовувати старе і пожовкле сало: можна приготувати багато цікавого. Розкішні варіанти для кожного

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пюре
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...