• Головна
  • Досвід бувалих господинь: як правильно зберігати сало
12:30, 16 травня 2023 р.
Надійне джерело

Досвід бувалих господинь: як правильно зберігати сало

Досвід бувалих господинь: як правильно зберігати сало

Сало - один із найпопулярніших продуктів в Україні, який необхідно правильно зберігати. 

Незважаючи на те, що такий продукт зазвичай з'їдається досить швидко, в теплу пору року необхідно особливо дотримуватися правил зберігання.

У чому зберігати сало - холодильник чи морозильна камер

На це часте запитання є досить проста відповідь. Залежить вона від того, наскільки швидко цей продукт закінчується саме у вашому домі. 

Сире сало зберігатиметься в морозильній камері терміном близько 2 місяців, водночас копчене сало в холодильнику може зберігатися і близько 3 місяців. 

Як зберігати сало 

Сало, як і практично будь-який інший продукт, найкраще ізолювати від навколишнього середовища та інших продуктів. Зробити це дуже просто - помістіть сало в пакет і загорніть так, щоб до нього не потрапляло повітря. Це допоможе зберегти продукт якомога довше.

Як зберігати копчене сало - є відмінності

Давно відомо, що заморожування продуктів сприяє збільшенню їхнього терміну зберігання, і сало в цьому разі - не виняток.

Однак для того, щоб зберегти копчене сало якісним - необхідно перед морозильною камерою обгорнути його в три шари фольги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сало #зберігання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...